HostelBookers logo
FEEDBACK TIL WEBSTED
Ingen bestillingsgebyrer

Anmeldelser af YHA London Central

Hostel | 104 - 108, Bolsover Street, London, England W1W 5NU

93,3% Samlet bedømmelse

829 ud af 863 kunder ville anbefale denne bolig

Seneste vurdering (19/03/2012)

Camilla Sindbjerg synes…

"Sikkerheden, dels med det indgangskort man får udleveret og skal benyttes ved hovedindgang om aftenen, ved indgang til opgangene/elevator samt værelset. Der udover også antallet af branddøre er værd…"

Læs alle YHA London Central anmeldelser

Faciliteter

  • Bar
  • Kreditkort accepteres
  • Fælles køkken
  • Intet udgangsforbud
  • Gratis bytur
  • Spillerum
  • Pengeskab
  • Loungeområde
  • Internet / Wi-Fi
  • Døgnåben reception
  • Varme brusere døgnet rundt
  • Tur-/Rejsekontor
  • Vaskemaskine
  • Tilgængeligt for kørestolsbrugere
  • Hæveautomat
  • Bar(er)
  • Café
  • Fællesområde/-rum
  • Fælleskøkken
  • Elevator/lift(e)

Tilkøbsmuligheder

  • Morgenmad 7,64 USD
  • Håndklæde 3,39 USD

Hvad følger der med?

  • Sengelinned

Vigtig information

Bemærk venligst - Alle reservationer foretaget via HostelBookers til mere end 10 personer, vil blive annulleret, og dit depositum kan ikke refunderes.

Denne tekst er blevet oversat ved hjælp af Google Translator

Gruppereservation?

Gruppe på 15 eller flere som skal til London?

Kontakt os direkte

Se øvrige ejendomme i London

Astor Court Hotel
67,55 USD

Hotel 3 stjerner 76.7% 7 anmeldelser
Access Euston
42,43 USD

Lejlighed 81.3% 18 anmeldelser
Goldsmiths House
62,29 USD

Hostel 78.4% 244 anmeldelser
St. Christopher's Inn - Camden
33,77 USD

Hostel 79.0% 244 anmeldelser
Smart Camden Inn
25,44 USD

Hostel 71.4% 1086 anmeldelser
4 Star Hostel Piccadilly London
42,43 USD

Hostel 64.7% 114 anmeldelser
St Athans Hotel
40,73 USD

Hotel endnu ingen anmeldelse
YHA London St Pancras
44,13 USD

Hostel 88.7% 464 anmeldelser

Angiv datoer for at finde priser


  •  
    Ugyldig dato
     
    Ugyldig dato – må ikke ligge i fortiden
     
    Ugyldig dato - Det er ikke muligt at checke ud efter den 28/07/2015

  •  
    Ugyldig dato
     
    Ugyldig dato – må ikke ligge i fortiden
     
    Ugyldig dato - Det er ikke muligt at checke ud efter den 28/07/2015
     
    Din afrejsedato ligger før din ankomstdato. Kontroller venligst dine datoer og prøv igen.
     
    Bestillinger kan kun foretages for et tidsrum på maksimum 31 dage. Indtast venligst alternative datoer og prøv igen.

behandler data
93.3%

Samlet bedømmelse

829 ud af 863 HostelBookers-kunder anbefaler 'YHA London Central'

Stemning
94.4%
Beliggenhed
93.6%
Faciliteter
91.2%
Rengøring
93.6%
Personalet
92.0%
Værdi for pengene
92.8%
Sikkerhed
95.2%
Begræns dine søgeresultater Viser 5 ud af 781 anmeldelser
Nulstil søgningen
82.9%
Stemning - 60% Personalet - 80% Faciliteter - 80% Sikkerhed - 80%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 100% Værdi for pengene - 80%

kundeanmeldelse

With friends / other travellers

City break
Partying / nightlife
Sports, adventure or outdoor activities

30 april 2013 Kunde ville anbefale dette indlogeringssted

Kunne lide: God beliggenhed og renlighed der er klart bedre en de fleste hostels.

Kunne ikke lide: Kunde har ikke givet negativ feedback.

100.0%
Stemning - 100% Personalet - 100% Faciliteter - 100% Sikkerhed - 100%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 100% Værdi for pengene - 100%

Sanne Lauritzen

With friends / other travellers

City break
Partying / nightlife
Shopping
Sightseeing & culture

30 marts 2013 Sanne ville anbefale dette indlogeringssted

Kunne lide: Central placering, ikke langt fra centrum!

Kunne ikke lide: Sanne har ikke givet negativ feedback.

100.0%
Stemning - 100% Personalet - 100% Faciliteter - 100% Sikkerhed - 100%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 100% Værdi for pengene - 100%

Camilla Sindbjerg

With friends / other travellers

City break

19 marts 2012 Camilla ville anbefale dette indlogeringssted

Kunne lide: Sikkerheden, dels med det indgangskort man får udleveret og skal benyttes ved hovedindgang om aftenen, ved indgang til opgangene/elevator samt værelset. Der udover også antallet af branddøre er værd at bemærke som positivt. Beliigenheden er i top og alt i forhold til prisen er uden bemærkninger af negativ karakter.

Kunne ikke lide: Ingen tilføjelser.

91.4%
Stemning - 100% Personalet - 100% Faciliteter - 80% Sikkerhed - 100%
Beliggenhed - 80% Rengøring - 80% Værdi for pengene - 100%

Anne Louise Theil

Alone

City break
Shopping
Visiting friends or family

25 december 2011 Anne Louise ville anbefale dette indlogeringssted

Kunne lide: Superbly central; literally a five-minute walk from Oxford Street. Sliiiightly bothersome to get to by tube (Great Portland Street), but it's not a major minus in my book. Staff was lovely and helpful and always up for a chat. Atmosphere in general was friendly and open; I felt very welcome there. Great to have cooking facilities to make my own meals! Showers and toilets were always clean. Security was good, never worried about leaving things behind in my room. Also great to have a locker in the room for my valuables; just wish I'd known you have to bring a padlock! Thankfully, I could purchase a heavy-duty one from reception for a measly £3 - awesome!

Kunne ikke lide: The only real negative is that you cannot leave your food in the kitchen area and then expect it to still be there the following day. I bought bread and youghurts and other essentials from the nearby Sainbury's (there's also a Tesco Express a couple of minutes walk from the hostel - brilliant!), and the following day half the loaf was missing and ditto to the youghurts. Someone also nicked my bag of sugar. Sliiiightly marring of an otherwise fantastic stay. If you wanna buy your own food and want to make certain no one snatches it for their own personal use, bring it with you to your room and lock it up in your private locker.

80.0%
Stemning - 60% Personalet - 60% Faciliteter - 80% Sikkerhed - 100%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 100% Værdi for pengene - 60%

kundeanmeldelse

As a family with children

City break
Family Holiday
Sightseeing & culture

12 december 2011 Kunde ville anbefale dette indlogeringssted

Kunne lide: Meget rent på værelset. Fint sengetøj og gode madrasser.

Kunne ikke lide: Ekstra betaling for håndklæder. Det var ikke angivet, at manglende medlemsskab af YHA betød ekstra betaling.