Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat at browse på vores hjemmeside accepterer du vores cookiepolitik og brug af cookieteknologi. Find ud af mere.

X
HostelBookers logo
FEEDBACK TIL WEBSTED
Ingen bestillingsgebyrer

Anmeldelser af YHA London Central

Hostel | 104 - 108, Bolsover Street, London, England W1W 5NU

87,5% Samlet bedømmelse

841 ud af 876 kunder ville anbefale denne bolig

Seneste vurdering (19/03/2012)

Camilla Sindbjerg synes…

"Sikkerheden, dels med det indgangskort man får udleveret og skal benyttes ved hovedindgang om aftenen, ved indgang til opgangene/elevator samt værelset. Der udover også antallet af branddøre er værd…"

Læs alle YHA London Central anmeldelser

Faciliteter

  • Bar
  • Kreditkort accepteres
  • Fælles køkken
  • Intet udgangsforbud
  • Gratis bytur
  • Spillerum
  • Pengeskab
  • Loungeområde
  • Internet / Wi-Fi
  • Døgnåben reception
  • Varme brusere døgnet rundt
  • Tur-/Rejsekontor
  • Vaskemaskine
  • Tilgængeligt for kørestolsbrugere
  • Hæveautomat
  • Bar(er)
  • Café
  • Fællesområde/-rum
  • Fælleskøkken
  • Elevator/lift(e)

Tilkøbsmuligheder

  • Morgenmad 7,30 USD
  • Håndklæde 3,25 USD

Hvad følger der med?

  • Sengelinned

Vigtig information

Bemærk venligst - Alle reservationer foretaget via HostelBookers til mere end 10 personer, vil blive annulleret, og dit depositum kan ikke refunderes.

Denne tekst er blevet oversat ved hjælp af Google Translator

Gruppereservation?

Gruppe på 15 eller flere som skal til London?

Kontakt os direkte

Se øvrige ejendomme i London

Astor Court Hotel
51,61 USD

Hotel 3 stjerner 76.7% 7 anmeldelser
Access Euston
45,98 USD

Lejlighed 81.3% 18 anmeldelser
Goldsmiths House
59,56 USD

Hostel 78.6% 248 anmeldelser
St. Christopher's Inn - Camden
19,31 USD

Hostel 80.5% 247 anmeldelser
Smart Camden Inn
16,21 USD

Hostel 67.4% 1091 anmeldelser
4 Star Hostel Piccadilly London
40,57 USD

Hostel 66.2% 116 anmeldelser
St Athans Hotel
38,95 USD

Hotel endnu ingen anmeldelse
YHA London St Pancras
24,34 USD

Hostel 88.0% 467 anmeldelser

Angiv datoer for at finde priser


  •  
    Ugyldig dato
     
    Ugyldig dato – må ikke ligge i fortiden
     
    Ugyldig dato - Det er ikke muligt at checke ud efter den 26/11/2015

  •  
    Ugyldig dato
     
    Ugyldig dato – må ikke ligge i fortiden
     
    Ugyldig dato - Det er ikke muligt at checke ud efter den 26/11/2015
     
    Din afrejsedato ligger før din ankomstdato. Kontroller venligst dine datoer og prøv igen.
     
    Bestillinger kan kun foretages for et tidsrum på maksimum 31 dage. Indtast venligst alternative datoer og prøv igen.

behandler data
87.5%

Samlet bedømmelse

841 ud af 876 HostelBookers-kunder anbefaler 'YHA London Central'

Stemning
83.2%
Beliggenhed
91.2%
Faciliteter
84.8%
Rengøring
89.6%
Personalet
86.4%
Værdi for pengene
85.6%
Sikkerhed
92.0%
Begræns dine søgeresultater Viser 5 ud af 794 anmeldelser
Nulstil søgningen
82.9%
Stemning - 60% Personalet - 80% Faciliteter - 80% Sikkerhed - 80%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 100% Værdi for pengene - 80%

kundeanmeldelse

Med venner / andre rejsende

Storbyferie
Fester / natteliv
Sport, eventyr eller udendørs aktiviteter

30 april 2013 Kunde ville anbefale dette indlogeringssted

Kunne lide: God beliggenhed og renlighed der er klart bedre en de fleste hostels.

Kunne ikke lide: Kunde har ikke givet negativ feedback.

100.0%
Stemning - 100% Personalet - 100% Faciliteter - 100% Sikkerhed - 100%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 100% Værdi for pengene - 100%

Sanne Lauritzen

Med venner / andre rejsende

Storbyferie
Fester / natteliv
Shopping
Seværdigheder & kultur

30 marts 2013 Sanne ville anbefale dette indlogeringssted

Kunne lide: Central placering, ikke langt fra centrum!

Kunne ikke lide: Sanne har ikke givet negativ feedback.

100.0%
Stemning - 100% Personalet - 100% Faciliteter - 100% Sikkerhed - 100%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 100% Værdi for pengene - 100%

Camilla Sindbjerg

Med venner / andre rejsende

Storbyferie

19 marts 2012 Camilla ville anbefale dette indlogeringssted

Kunne lide: Sikkerheden, dels med det indgangskort man får udleveret og skal benyttes ved hovedindgang om aftenen, ved indgang til opgangene/elevator samt værelset. Der udover også antallet af branddøre er værd at bemærke som positivt. Beliigenheden er i top og alt i forhold til prisen er uden bemærkninger af negativ karakter.

Kunne ikke lide: Ingen tilføjelser.

91.4%
Stemning - 100% Personalet - 100% Faciliteter - 80% Sikkerhed - 100%
Beliggenhed - 80% Rengøring - 80% Værdi for pengene - 100%

Anne Louise Theil

Alene

Storbyferie
Shopping
Besøg hos venner eller familie

25 december 2011 Anne Louise ville anbefale dette indlogeringssted

Kunne lide: Superbly central; literally a five-minute walk from Oxford Street. Sliiiightly bothersome to get to by tube (Great Portland Street), but it's not a major minus in my book. Staff was lovely and helpful and always up for a chat. Atmosphere in general was friendly and open; I felt very welcome there. Great to have cooking facilities to make my own meals! Showers and toilets were always clean. Security was good, never worried about leaving things behind in my room. Also great to have a locker in the room for my valuables; just wish I'd known you have to bring a padlock! Thankfully, I could purchase a heavy-duty one from reception for a measly £3 - awesome!

Kunne ikke lide: The only real negative is that you cannot leave your food in the kitchen area and then expect it to still be there the following day. I bought bread and youghurts and other essentials from the nearby Sainbury's (there's also a Tesco Express a couple of minutes walk from the hostel - brilliant!), and the following day half the loaf was missing and ditto to the youghurts. Someone also nicked my bag of sugar. Sliiiightly marring of an otherwise fantastic stay. If you wanna buy your own food and want to make certain no one snatches it for their own personal use, bring it with you to your room and lock it up in your private locker.

80.0%
Stemning - 60% Personalet - 60% Faciliteter - 80% Sikkerhed - 100%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 100% Værdi for pengene - 60%

kundeanmeldelse

Som en familie med børn

Storbyferie
Familieferie
Seværdigheder & kultur

12 december 2011 Kunde ville anbefale dette indlogeringssted

Kunne lide: Meget rent på værelset. Fint sengetøj og gode madrasser.

Kunne ikke lide: Ekstra betaling for håndklæder. Det var ikke angivet, at manglende medlemsskab af YHA betød ekstra betaling.