HostelBookers logo
FEEDBACK TIL WEBSTED
Ingen bestillingsgebyrer

Anmeldelser af Golden Star Hotel

Hostel | 75 warwick way, Victoria, London, England sw1v 1sd

53,9% Samlet bedømmelse

31 ud af 124 kunder ville anbefale denne bolig

Seneste vurdering (13/05/2013)

Simon Olsen synes…

"Det eneste der var godt var ham der stod for det. Han prøvede på at gøre det bedste kan kunne. Hans chef var ikke god ved ham."

Læs alle Golden Star Hotel anmeldelser

Faciliteter

  • Internet / Wi-Fi
  • Døgnåben reception
  • Varme brusere døgnet rundt

Hvad følger der med?

  • Morgenmad
  • Sengelinned
  • Håndklæde

Gruppereservation?

Gruppe på 15 eller flere som skal til London?

Kontakt os direkte

Se øvrige ejendomme i London

Surtees Hotel
44,83 USD

Hotel 2 stjerner endnu ingen anmeldelse
Blair Victoria & Tudor Inn
39,22 USD

Hotel 1 stjerne 63.9% 24 anmeldelser
Vegas Hotel
39,33 USD

Hotel 2 stjerner 69.1% 26 anmeldelser
Hanover Hotel
52,53 USD

Hotel 3 stjerner 82.6% 67 anmeldelser
Caswell Hotel
35,72 USD

Hotel 2 stjerner 66.9% 5 anmeldelser
Grapevine Hotel
46,23 USD

Hotel 2 stjerner 72.2% 342 anmeldelser
Central House Hotel
72,28 USD

Hotel 3 stjerner endnu ingen anmeldelse
Park Hotel
55,47 USD

Hotel 2 stjerner 56.9% 23 anmeldelser

Angiv datoer for at finde priser


  •  
    Ugyldig dato
     
    Ugyldig dato – må ikke ligge i fortiden
     
    Ugyldig dato - Det er ikke muligt at checke ud efter den 23/04/2015

  •  
    Ugyldig dato
     
    Ugyldig dato – må ikke ligge i fortiden
     
    Ugyldig dato - Det er ikke muligt at checke ud efter den 23/04/2015
     
    Din afrejsedato ligger før din ankomstdato. Kontroller venligst dine datoer og prøv igen.
     
    Bestillinger kan kun foretages for et tidsrum på maksimum 31 dage. Indtast venligst alternative datoer og prøv igen.

behandler data
53.9%

Samlet bedømmelse

31 ud af 124 HostelBookers-kunder anbefaler 'Golden Star Hotel'

Stemning
44.0%
Beliggenhed
92.0%
Faciliteter
37.6%
Rengøring
39.2%
Personalet
60.8%
Værdi for pengene
53.6%
Sikkerhed
50.4%
Begræns dine søgeresultater Viser 5 ud af 115 anmeldelser
Nulstil søgningen
40.0%
Stemning - 20% Personalet - 20% Faciliteter - 20% Sikkerhed - 60%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 40% Værdi for pengene - 20%

kundeanmeldelse

Med min ægtefælle / partner

Storbyferie
Seværdigheder & kultur

30 oktober 2013

Kunne lide: ligger centralt

Kunne ikke lide: Havde booket 2 nætter online, men på ankomstdagen havde han ikke et værelse til os - endte med at vi ikke sov der, men han tog alligevel betaling for de 2 nætter! Oplevelsen var følgende: Vi ankom (til en trappeopgang), og viste booking nummer til en mand. Han ringede til nogle, og sagde vi skulle vente lidt, hvorefter han forlod os. 45 minutter senere vendte han tilbage, og sagde han ikke havde et værelse her, men et andet sted. Han bad mig betale nu, og det gjorde jeg så (for to nætter). Han fortalte hvor vi skulle gå hen, og efter ½ times søgen fandt vi det. Det var et andet hotel, og jeg skulle derfor betale for overnatningen her også! Dagen efter vendte jeg tilbage til Golden hotel, for at få penge retur for den ene nat, eftersom vi ikke har sover på hans hotel. Han nægtede, og sagde at han have holdt værelset for mig i 2 nætter... hvilke jo ikke passer. Endte med at jeg ikke sov på golden start hotel, og forsøger nu at få alle pengene retur gennem banken. Alt i alt en dårlig oplevelse!

62.9%
Stemning - 40% Personalet - 80% Faciliteter - 40% Sikkerhed - 60%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 60% Værdi for pengene - 60%

kundeanmeldelse

Med min ægtefælle / partner

Storbyferie
Seværdigheder & kultur

27 oktober 2013

Kunne lide: I gå afstand fra Victoria Station.

Kunne ikke lide: Dårlig seng. Kun 120cm bred. Dyner + hovedpude lugtede meget surt. Gulvtæppe beskidt.. Afløb eller badeforhæng i brusekabine lugtede meget surt når det blev vådt. Meget simpel reception, eller mangel på samme.

34.3%
Stemning - 20% Personalet - 20% Faciliteter - 20% Sikkerhed - 60%
Beliggenhed - 80% Rengøring - 20% Værdi for pengene - 20%

Anita Holm Moland

Med venner / andre rejsende

Storbyferie
Shopping
Seværdigheder & kultur

14 juli 2013

Kunne lide: Den lå centralt og tæt på centrum - og fjernsynet virkede...

Kunne ikke lide: Nedslidt og lugtede gammelt. Nøglen skulle afhentes i nabobygning, og de havde umiddelbart ikke et værelse klar til os (hvilket trods alt løste sig) Sengen var blød og der var ingen dyner. Det tæppe vi sov med lugtede ikke rent. Afløbet i håndvasken var stoppet og morgenmaden spiste vi stående på værelset, da der ikke var mulighed for andet

48.6%
Stemning - 40% Personalet - 40% Faciliteter - 40% Sikkerhed - 40%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 20% Værdi for pengene - 60%

kundeanmeldelse

Med min ægtefælle / partner

Storbyferie
Familieferie
Shopping
Seværdigheder & kultur

09 juli 2013

Kunne lide: central placering

Kunne ikke lide: fik ikke hvad jeg bookede. Spiste morgenmad i en entrè. Badeværelse beskidt og skimmelsvamp.Ingen sikring af vindue.Udsigt til skraldespande 2m. væk.

37.1%
Stemning - 20% Personalet - 40% Faciliteter - 40% Sikkerhed - 40%
Beliggenhed - 60% Rengøring - 40% Værdi for pengene - 20%

Simon Olsen

Med min ægtefælle / partner

Storbyferie

13 maj 2013

Kunne lide: Det eneste der var godt var ham der stod for det. Han prøvede på at gøre det bedste kan kunne. Hans chef var ikke god ved ham.

Kunne ikke lide: Der er ikke internet! Der er ikke dyne/pude og der er heller ikke varmt vand. mildt sagt det er ikke et sted jeg vil anbefale