HostelBookers logo
FEEDBACK TIL WEBSTED
Ingen bestillingsgebyrer

Anmeldelser af Golden Star Hotel

Hostel | 75 warwick way, Victoria, London, England sw1v 1sd

52,3% Samlet bedømmelse

54 ud af 190 kunder ville anbefale denne bolig

Seneste vurdering (13/05/2013)

Simon Olsen synes…

"Det eneste der var godt var ham der stod for det. Han prøvede på at gøre det bedste kan kunne. Hans chef var ikke god ved ham."

Læs alle Golden Star Hotel anmeldelser

Faciliteter

  • Internet / Wi-Fi
  • Døgnåben reception
  • Varme brusere døgnet rundt

Hvad følger der med?

  • Morgenmad
  • Sengelinned
  • Håndklæde

Gruppereservation?

Gruppe på 15 eller flere som skal til London?

Kontakt os direkte

Se øvrige ejendomme i London

Surtees Hotel
43,28 USD

Hotel 2 stjerner 84.8% 3 anmeldelser
Blair Victoria & Tudor Inn
44,35 USD

Hotel 1 stjerne 62.7% 25 anmeldelser
Vegas Hotel
37,97 USD

Hotel 2 stjerner 70.2% 30 anmeldelser
Hanover Hotel
52,74 USD

Hotel 3 stjerner 82.4% 68 anmeldelser
Caswell Hotel
40,57 USD

Hotel 2 stjerner 70.4% 8 anmeldelser
Grapevine Hotel
55,99 USD

Hotel 2 stjerner 73.6% 345 anmeldelser
Comfort Inn Westminster
86,01 USD

Hotel 3 stjerner endnu ingen anmeldelse
Park Hotel
68,97 USD

Hotel 2 stjerner 55.7% 24 anmeldelser

Angiv datoer for at finde priser


  •  
    Ugyldig dato
     
    Ugyldig dato – må ikke ligge i fortiden
     
    Ugyldig dato - Det er ikke muligt at checke ud efter den 24/10/2015

  •  
    Ugyldig dato
     
    Ugyldig dato – må ikke ligge i fortiden
     
    Ugyldig dato - Det er ikke muligt at checke ud efter den 24/10/2015
     
    Din afrejsedato ligger før din ankomstdato. Kontroller venligst dine datoer og prøv igen.
     
    Bestillinger kan kun foretages for et tidsrum på maksimum 31 dage. Indtast venligst alternative datoer og prøv igen.

behandler data
52.3%

Samlet bedømmelse

54 ud af 190 HostelBookers-kunder anbefaler 'Golden Star Hotel'

Stemning
44.0%
Beliggenhed
84.8%
Faciliteter
36.8%
Rengøring
43.2%
Personalet
57.6%
Værdi for pengene
48.0%
Sikkerhed
52.0%
Begræns dine søgeresultater Viser 6 ud af 180 anmeldelser
Nulstil søgningen
48.6%
Stemning - 20% Personalet - 40% Faciliteter - 60% Sikkerhed - 20%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 40% Værdi for pengene - 60%

kundeanmeldelse

Alene

Arbejde / frivilligt arbejde

02 maj 2014

Kunne lide: Was centrum and was fairly cheap

Kunne ikke lide: DO NOT GO HERE! - The manager at that time was acting all nice and so on! But when he thought I wasn't home he TRIED to enter my room! (He was all surprised when he saw my laptop and my Iphone 5s when we first met). I just stared at him, and he apologized and asked if I needed anything, and then went away! I was so frightened throughout the night!! - DO NOT COME HERE. I will never come here. I didn't even dare to eat his breakfast.

40.0%
Stemning - 20% Personalet - 20% Faciliteter - 20% Sikkerhed - 60%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 40% Værdi for pengene - 20%

kundeanmeldelse

Med min ægtefælle / partner

Storbyferie
Seværdigheder & kultur

30 oktober 2013

Kunne lide: ligger centralt

Kunne ikke lide: Havde booket 2 nætter online, men på ankomstdagen havde han ikke et værelse til os - endte med at vi ikke sov der, men han tog alligevel betaling for de 2 nætter! Oplevelsen var følgende: Vi ankom (til en trappeopgang), og viste booking nummer til en mand. Han ringede til nogle, og sagde vi skulle vente lidt, hvorefter han forlod os. 45 minutter senere vendte han tilbage, og sagde han ikke havde et værelse her, men et andet sted. Han bad mig betale nu, og det gjorde jeg så (for to nætter). Han fortalte hvor vi skulle gå hen, og efter ½ times søgen fandt vi det. Det var et andet hotel, og jeg skulle derfor betale for overnatningen her også! Dagen efter vendte jeg tilbage til Golden hotel, for at få penge retur for den ene nat, eftersom vi ikke har sover på hans hotel. Han nægtede, og sagde at han have holdt værelset for mig i 2 nætter... hvilke jo ikke passer. Endte med at jeg ikke sov på golden start hotel, og forsøger nu at få alle pengene retur gennem banken. Alt i alt en dårlig oplevelse!

62.9%
Stemning - 40% Personalet - 80% Faciliteter - 40% Sikkerhed - 60%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 60% Værdi for pengene - 60%

kundeanmeldelse

Med min ægtefælle / partner

Storbyferie
Seværdigheder & kultur

27 oktober 2013

Kunne lide: I gå afstand fra Victoria Station.

Kunne ikke lide: Dårlig seng. Kun 120cm bred. Dyner + hovedpude lugtede meget surt. Gulvtæppe beskidt.. Afløb eller badeforhæng i brusekabine lugtede meget surt når det blev vådt. Meget simpel reception, eller mangel på samme.

34.3%
Stemning - 20% Personalet - 20% Faciliteter - 20% Sikkerhed - 60%
Beliggenhed - 80% Rengøring - 20% Værdi for pengene - 20%

Anita Holm Moland

Med venner / andre rejsende

Storbyferie
Shopping
Seværdigheder & kultur

14 juli 2013

Kunne lide: Den lå centralt og tæt på centrum - og fjernsynet virkede...

Kunne ikke lide: Nedslidt og lugtede gammelt. Nøglen skulle afhentes i nabobygning, og de havde umiddelbart ikke et værelse klar til os (hvilket trods alt løste sig) Sengen var blød og der var ingen dyner. Det tæppe vi sov med lugtede ikke rent. Afløbet i håndvasken var stoppet og morgenmaden spiste vi stående på værelset, da der ikke var mulighed for andet

48.6%
Stemning - 40% Personalet - 40% Faciliteter - 40% Sikkerhed - 40%
Beliggenhed - 100% Rengøring - 20% Værdi for pengene - 60%

kundeanmeldelse

Med min ægtefælle / partner

Storbyferie
Familieferie
Shopping
Seværdigheder & kultur

09 juli 2013

Kunne lide: central placering

Kunne ikke lide: fik ikke hvad jeg bookede. Spiste morgenmad i en entrè. Badeværelse beskidt og skimmelsvamp.Ingen sikring af vindue.Udsigt til skraldespande 2m. væk.

37.1%
Stemning - 20% Personalet - 40% Faciliteter - 40% Sikkerhed - 40%
Beliggenhed - 60% Rengøring - 40% Værdi for pengene - 20%

Simon Olsen

Med min ægtefælle / partner

Storbyferie

13 maj 2013

Kunne lide: Det eneste der var godt var ham der stod for det. Han prøvede på at gøre det bedste kan kunne. Hans chef var ikke god ved ham.

Kunne ikke lide: Der er ikke internet! Der er ikke dyne/pude og der er heller ikke varmt vand. mildt sagt det er ikke et sted jeg vil anbefale